2009-02-03

Helgtips

I morgon onsdag är det SVTs Popcirkus live på Debaser Medis. I teven kommer ni få se Sebastian Tellier och Laleh. För personer på plats så inleds Telliers konsert efter sändningen kl 22.
17:30-01 / 18år / 235kr, förköp 

På fredag den 6e februari huserar klubben Du & Jag på Landet vid Telefonplan. Klubben bjuder upp till dans med indie, handklappspop och electro. Men viktigaste av allt är att på scen står inga mindre än The Sound of Arrows.
19-01 / 18år / 60kr

Samma fredag ställer sig 2 Many DJs på scenen på Debaser Medis, även kända som Soulwax. Jag lovar en grym show.
19-03 / 20år / 175kr, förköp

Till sist på fredag kan man välja att besöka nya Hornstull Strand Etabl. där Popaganda bjuder på fest i dagarna två. Premiär heter kvällen och den första kvällen spelar Kleerup, Parlour och Tennishero.
21-03 / 20år / 90kr, inget förköp

På lördag den 7e fortsätter festen på Strand och på scenen ställer sig Familjen, Hammarin & Robin och Elenette.
21-03 / 20år / 90kr, inget förköp

På lördagen bjuder även Debaser Medis upp till dans i form av en synthafton. På scenen står efterlängtade West End Girls kl22 och har med sig The Mobile Homes kl23 och Elegant Machinery kl21.
19-03 / 20år / 100kr, gratis före kl22

/K

4 kommentarer:

PP sa...

den 4 mars (ett tag kvar men ändå) får du pallra dig till debaser och se portrait painter spela förband åt metronomy! Hör av dig i tid så kanske jag kan fixa gästlista..känner trots allt få i sthlm!

//pp

la vie sportive sa...

Det gör jag så gärna. Din Forgive/Forget har hög rotation här hemma. Hur når jag dig då? Hittar ingen mejladress varken på din MySpace eller på Bonjour Recordings.

Mig når du på laviesportive@gmail.com

Vänliga hälsningar
/K.

PP sa...

myspace om du vill något...

ha det!

Ia sa...

Åh detta var en bra idé! Jag som inte bor i Sthlm orkar aldrig ta tag i att leta upp roliga klubbar och events (det känns ju som ett evigt rotande för den som inte har någon koll), så fortsätt gärna med helgtips, det uppskattas mycket från mitt håll! :)