2009-03-16

Sunday Times och Noel bjussar på ny skiva

Begrunda setlistan under. Grym, va? Den härstammar ifrån Noel Gallaghers akustiska framträdanden på TCT (Teenage Cancer Trust). Sunday Times gav med skivan gratis till sina läsare i helgen. Vill du själv ha den - i digitalt format - så laddar du enklast ner den här.

(It’s Good) To Be Free
Talk Tonight
Fade Away
Cast No Shadow
Half The World Away
The Importance of Being Idle
The Butterfly Collector (With Paul Weller)
All You Need Is Love (With Paul Weller)
Don’t Go Away
Listen Up
Sad Song
Wonderwall
Slide Away
There Is A Light That Never Goes Out
Don’t Look Back In Anger
Married With Children

En soloskiva från Noelgubben känns inte allt för avlägsen nu. Men vänta er inga underverk. Spelade igenom hela skivan igår och tyvärr har han haft den dåliga smaken att pynta låtarna med väldigt gubbiga och mossiga arrangemang, men sen gästsjunger också Paul Weller på två låtar med.

/A

4 kommentarer:

Martin sa...

Hur menar du när du tycker att den är gubbig?

la vie sportive sa...

Du har lyssnat själv antar jag. Noel låter inte precis vital och sprudlande. Han försöker sätta lite soul på låtarna men det mynnar oftast ut i ren gubbmuzak istället. Tråkigt på sådana fina poplåtar. Dessa anthems förtjänar en varsammare hand. Men det är väl så att han vill att han och Oasis ska låta 2009, så det är väl inte så mycket jag kan göra åt saken, tyvärr. Varken Noel eller Liam har brytt sig ett skit om vad någon har tyckt tidigare ändå och kommer knappast göra det nu heller.

/A

Dr. Glas sa...

Gubbmuzak? Detta kommer från en blogg som skulle skära kuken av sig om Morrissey bad om det. DÄR kan vi tala om stelbent gubbmuzak nu för tiden. Oh how the great has fallen.

la vie sportive sa...

Det är nog bara ena halvan utav den här bloggen som skulle offra ballen för Morrissey. Om ens det. Jag gillar inte heller Mozz nya. Men det är en helt annan femma.

/A