2009-03-18

Pretty Green

Puff Daddy har gjort det, Jay-Z likaså och nu Liam Gallagher. Vadå undrar du? Startat en klädkollektion såklart!

Pretty Green är namnet på klädmärket som startades, ägs och designas av Oasissångaren, givetvis tillsammans med en professionell stab men allt ska godkännas av honom samt vara kläder han själv kan tänkas bära.
Kollektionen är helt limiterad men stilren och klassisk och innefattar allt från skor, parkas, trenchcoats, stickat, denim, t-shirts, hattar och accessoarer.

Registrerar du dig på deras webbsida får du en inbjudan om att delta i en online pre-sell innan det officiella släppet i juni.

Se Liam berätta

* Pretty Green är även en låt av The Jam från deras skiva Sound Affetcs från 1980.

/K 

1 kommentar:

Ia sa...

Hej! Det går sådär med sökandet efter det mystiska popbandet! Har skickat ut förfrågningar till alla musikbloggar jag läser (samt några vänner som har ett gediget musikintresse) men ingen kan hitta det! Fin gissning er läsare kom med, Skansros, men jag har lyssnat tidigare och det stämmer tyvärr inte(och det var inte något av era fina alternativ heller). Jag tog en tur genom topplistan på Myspace, både indie- och poplistan, och där hittade jag heller ingenting. Så, the search continues (vad töntig jag kände mig nu haha)! :)