2008-11-05

Nygammalt med Manics

Alla fans av Manic Street Preachers och rockmyter kan skratta sig lyckliga. De har nämligen stängt in sig i studion för att spela in ett nytt album helt baserat på den försvunna och förmodligen avlidna fd. medlemmen Richey James Edwards texter. Det var i februari 1995 som den försvunna Richeys bil påträffades vid en bro men än idag har ingen kropp alltså hittats. Det blir nu spännande att höra om de lyckas göra en lika monumental låt som min favorit Motorcycle Emptiness. Se videon till den här då den tyvärr inte gick att bädda in.

/K

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ledsen, men på bilden du lagt upp är det Nicky Wire som är längst till höger (närmast kameran på bilden). För det första är det en bas han håller i (Nicky spelar bas), för det andra syns Richey längst bort till vänster på bilden.

la vie sportive sa...

Du har så rätt så ser jag nu, tack för rättningen. Jag hade först tänkt att använda en bild i färg med Richey i stilig leopardkavaj och borde dubbelkollat. De ser rätt lika ut på vissa konsertbilder men han var som sagt gitarrist. Skarpa läsare! /K