2008-10-27

Långa farväl


Som min gode kollega skrev, annonserade Ulf Lundell sitt adjö till turnélivet vid en konsert i Gävle. Tydligen har Lundell sitt eget synsätt på detta och är nu klar för en vårturné samt har han framskridande planer på en julshow 2009. Kan inte Lundell göra oss och klimatet en tjänst och parkera turnébussen i garaget för gott?

The Hellacopters hade tack och lov den goda smaken att bespara oss från framtida utflykter i onanigitarristrockens förlovade land. Det enda bra beslut dessa herrar gjort enligt mig och fler borde följa deras goda exempel.

Vilka har passerat bäst före datumet för längesedan tycker ni?


/K 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är du för en sorgsen människa, med till synes förlorad själ. Musik är det bästa som finns och HC har gjort det grymt. All Cred till dem!

Magnus J sa...

I gävle nämnde Ulf Lundell även att det skulle bli ett långt farväl som skulle sträcka sig över ett år drygt. Att det därmed ser ut att kunna bli sommarturné etc är ju inte så förvånande.

la vie sportive sa...

1. Smaken är som baken och tur är väl det men jag tycker The Hellacopters skrivit samma låt under hela sin karriär. De har dessutom besudlat många festivaler och vi har inte de bästa av förhållanden. Stå på dig!

2. Men en julshow? Smaka på ordet, känns det inte lite Carola?