2008-12-04

Dylan till Sverige

Ni älskare av griniga gamla gubbar har en bra dag. Bob Dylan kommer nämligen till Sverige för tre konserter i mars. Stockholm, Jönköping och Malmö blir de lyckliga värdarna för gubbens 511e besök. Personligen tänker jag inte gå då jag har redan botat min insomnia, jag fick min dos av honom häromåret och blev inte lyckligare för det. Jag väljer hellre att uppleva honom på skiva.

/K

2 kommentarer:

Daniel sa...

Hört han e sämre live å bättre feelis på skiva.

karizma sa...

sluta skriv om hiphop please, ni gör bara bort er. Fortsätt skriv om aftonbladetpopen och följ nöjesguidens tips som vanligt. Det räcker.
Men ge fan i hiphopen och även dansmusiken tack. Ni kan ingenting om den och det blir bara fel när en sk musikälskare som lever i tron att är det hype kring något så är det bra, ska skriva om nåt annat än just hype.
Har ögnat igenom typ hela bloggen och inte blivit överraskad en endaste liten gång av något tips. Det är precis samma gamla vanliga tråk, Morrissey, Per Gessle och lite "nya coola" band från Götet.

Väldigt inspirerande att skriva en diss om Lasse W, väldigt. Jag gillar inte heller honom men att ens lägga tid på att dissa honom är helt obegripligt när ni samtidigt lägger upp långa recensioner av massa jävla kommersmusik som min morsa hör dagligen på radio.

Leta lite kul musik och tro inte att aftonbladet, nöjesguiden och sunkiga engelska magasin ger er sanningen om bra musik.
Svennigt värre tyvärr. Lika svennigt som att rekommendera lite böcker av Hjalmar Söderberg och tro att man är alternativ.
Tjoho alternativ.