2009-04-28

Lisa Milberg

Jag har alltid haft svårt för The Concretes, en sak som för många säkert känns fånigt är att kredibiliteten stått mig upp i halsen. Deras aura har för mig känts som gubbrummet, Stockholm Fashion Week, reklambyrå, SvD kultur och Lilla Baren Riche i en något osmaklig symbios. Men det kanske är mina fördomar som bara ser ytan i stället för djupet, jag vet inte. Vad jag däremot vet är att de är en blekare kopia av Camera Obscura som idag till min stora lycka blev klara för Popagandafestivalen tillsammans med bl.a. Parken och The Teenagers.

För att återgå till Milberg måste jag erkänna mig nyfiken på hennes solomaterial. Jag har den senaste tiden spelat It Was The End och Lovestruck på hennes MySpace och gillar det skarpt.

I kväll gör hon sitt första svenska framträdande på just Lilla Baren på Riche kl 21 och det är mycket möjligt att du hittar mig där, annars finns chansen att jag läser hennes eminenta blogg.

/K

1 kommentar:

Anonym sa...

friday bridge, florence valentin och parker lewis på gratisfestivalen pop dakar 30e maj är något man inte ör missa om man vill göra valuta för pengarna