2009-04-17

Helgtips

I kväll fredag ska The Stone Roses självbetitlade debutalbum firas på Southside på Hornsgatan 104. Albumet firar nämligen 20 år i år. Kvällen till ära kommer det också hållas en hyllningskonsert där skivan ska spelas i sin helhet. Medlemmar i detta är bl.a. Pelle Tamleht (Sunshine), Daniel Gamba (Markus Krunegård), Johan Risberg (Hell On Wheels), Annika & Mattias (Paris) och Thorells Syndrom.
DJs för kvällen är Gustav Gelin och Jonas Markbäck.

Bandet går på scen kl 21:30 och festen kommer att vara i källaren där det snabbt blir trångt och fullt.

20-01 / 100kr

Klubben LOVE! på Marie Laveau har i kväll fredag nittiotalstema och tänker minnas tillbaka till den sista acidhousen och madchestern, twee, tidningen Pop, shoegaze som My Bloody Valentine och Ride, swindie-scenen med Broder Daniel, This Perfect Day, Wannadies och Popsicle. En nostalgisk afton med andra ord.
Residenter är indiefarbrorn Terry Ericsson, den äldsta att bära panda-utstyrsel med stil och Lång-Kalle som DJat på varenda popklubb i Stockholm värd namnet.

22-03 / 20år / 100kr (gratis före 23)

På lördag på Debaser Medis bjuder Fatboy på sin rockabilly, country och smäktande ballader och som förband har dem Rockridge Brothers. Kamma quiffen och gå dit vettja.

19-03 / 20år / 165kr (180 i dörren)
Förköp hos Tickster, Sound Pollution, Record Hunter och Pet Sounds.

/K

Inga kommentarer: