2009-04-29

The Embassy & Victoria

Jag har lyssnat en del på The Embassys limiterade vinylsingel You Tend To Forget där varje av de tre exemplaren gick för över 2000kr på Ebay. Förväntningarna var något i stil med State '08 men det låter klassisk The Embassy och något av en återgång till soundet de hade på fyra år gamla Tacking. De har t.o.m. använt nästan samma stön som i Some Indulgence.
Den är långt ifrån deras bästa låt men jag kommer spela den ofta då deras akustiska congaspop är det säkraste vårtecknet.


I kväll på Victorias Vidunderliga Värld som håller till på Tranan i Stockholm kan du i kväll njuta av låten jag pratar om ovan. Det är nämligen releasefest för singeln och på plats finns halva The Embassy och Service-Ola för att gästa i DJ-båset. De lovar också att spela singeln minst en och en halv gång i timmen och bjuder de tidiga gästerna på champagne.

21-02 / Tranans Bar / Gratis

/K

2 kommentarer:

Franz sa...

Var går det att få tag i denna singel? Kollat på itunes, klicktrack service. Finns ingenstans jue. Eller går det inte att få tag den förrens imorgon då? Eller har jag bara missuppfattat hela grejen med releasen av den. Haha. Du får ursäkta mig i såfall.. Men men, tack för en mycket trevlig blogg iallafall.

la vie sportive sa...

Jag skulle gissa att enda sättet är att du skulle köpt en av de tre som såldes på Ebay. De övriga tre exemplaren (totalt 6st) ägs av artisterna.

Eller så får du jaga de som köpt dessa och be dom rippa vinylen åt dig.

Den har dock spelats i radio så den kanske dyker upp så småningom.

Tack för uppmuntran!

/K