2009-01-22

Nya SVT Play

Ni har väl inte missat att Sveriges bästa tevekanal SVT Play har nylanserats i en snyggare och renare form? Det är en betaversion vi bjuds på som designats av webbyrån Doberman som av Dagens Industri utsågs till Sveriges bästa webbyrå '05 och '06. 

Jag tillhör den snabbt växande skaran av människor som väldigt sällan tittar på teve på det konventionella sättet, dvs på dumburken. Att schemalägga sitt liv efter tevetittande känns oerhört ofräscht och korkat, dessutom följer jag endast SVTs produktioner av de svenska program jag ser, därför är just SVT Play så lysande att jag i hög kvalitet kan välja när jag vill titta.
Musikministeriet, Kobra, lättsam och upplysande pensionärskultur som På Spåret och Antikrundan, briljanta litteraturprogrammet Babel som fått ny skepnad i år och Aktuellt är program jag inte missar.

Det känns betryggande att public service och SVT interaktiv ligger i framkant när nu t.o.m. skruttiga Kanal 5 erbjuder sina program online.


* När Interworld nyligen listade de 100 bästa webbsidorna blev svt.se återigen Sveriges bästa mediesajt och Sveriges nästbästa sajt överlag.

/K

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jävligt grymt ser det ut... SVT Play Beta... hoppas de kan få rättigheter att lägga upp utlänska serier också. Såg att de hade en eller annan utlänsk dokumentär.