2009-10-09

Dagen för konstiga beslut?

Att den norska Nobelkommittén utser president Barack Obama till vinnare av fredspriset finner jag skrattretande. Han är en man som ännu inte tagit tillbaka trupper från Irak som utlovat och samtidigt ökat närvaron av trupper i Afghanistan.
Dessutom har Obama som nyvald hittills bara gett löften, det återstår ännu att se under dessa fyra år vad han senare åstadkommit. Först då tycker jag att han kan vara aktuell för ett sådant prestigefyllt pris.

Det verkar som att SF Bio med sitt biomonopol fortsätter att slakta svensk filmkultur då det ryktas om höjda biljettpriser. Herregud så korkat. Ge mig större konkurrens på biomarknaden tack!

I dag berättar Resumé att den lilla men eminenta tidningen DN På Stan ska läggas ner efter sparkrav. Otroligt tråkigt om det vore sant. Fortsättning följer dock då redaktör Axel Björklund (@axelbjorklund) skriver kryptisk på sin Twitter; "Men ska inte tro på allt man hör". Även DN På Stan (@therealpastan) skriver "Lugn i båten, här ska inget läggas ned!".

Dags att revidera nyheten Resumé?

/K

1 kommentar:

Robert sa...

Axel har gjort ett toppenjobb med På Stan, men papperstidningen fyller inte sin funktion. Och DN är inte public service, det är ett affärsdrivande företag.