2010-06-03

Tävling - vinn signerad Magnus Carlson-skiva

Vi på la vie sportive utlyser en tävling och en chans för dig att vinna ett exemplar av skivan Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet signerad av Magnus Carlson.

Albumet, som är Magnus tredje soloutflykt från Weeping Willows, är en jazzmodsig historia och innehåller en samling covers på bl.a. The Doors, Paul Weller och The Zombies. I bandet ingår bl.a. trumpetaren Goran Kajfeš och trummisen Lars Skoglund (Laakso/Lykke Li) men Magnus gästas även av bl.a. El Perro del Mar och Andy Lewis.

Det du behöver göra är att svara rätt på frågan nedan och sedan mejla svaret samt namn och adress till oss på laviesportive@gmail.com så dras en vinnare senast fredagen 11 juni.

Fråga:
Till 2003 års album Ett kungarike för en kram släppte Magnus Carlson singeln Jag ber dig som även den är en cover; vem gjorde det engelskspråkiga originalet?

1. The Four Tops
X. Timebox
2. The Four Seasons

SL har en kampanj på temat Stockholm - en stad att vara kär i och ska i samband med det anordna festen SL-dagen den 12 juni i Kungsträdgården. Där uppträder bl.a. Magnus Carlson och du har även en chans att vinna en dejt med honom. Läs mer om dagen på slgillarstockholm.se där du även tävlar.

Lycka till!

/la vie sportive

Inga kommentarer: