2010-01-20

Vecka 3

På fredag är det svensk biopremiär för dokumentären No Distance Left To Run om popbandet Blur. Filmen visas på Bio Rio i Hornstull på fredag kl 20:00 och kostar 100 kr. Boka din biljett >>här<<, kanske ses vi då. Visas även på lördag kl 20:30 och kostar då 90 kr.

Filmen behandlar hela deras karriär där Damon Albarn bl.a. avslöjar sitt personliga och medvetna val om att släppa singeln Country House samma dag som Oasis skulle släppa sin Roll With It. Listkriget blev ett faktum och en hämnd för det onda Noel Gallagher åsamkat Albarn.

Jag hoppas innerligt att fokus inte ligger på deras återförening i Hyde Park sommaren '09. Jag såg dem nämligen på Roskilde vid deras återförening '03 och det var så sömnigt att jag slängde mig över kravallstaketet och gick till de svalkande plastglasölen.Efter filmvisningen går du sedan de få metrarna till Strand där efterfesten hålls med det självklara britpoptemat. DJs är bl.a. Daniel Eskils (regissör med videos av bl.a. Håkan Hellström, Those Dancing Days och Andreas Tilliander på sitt samvete), Magnus Carlson (Weeping Willows) och Göran Lagerberg (Tages).

22 - 03 / 20 år / Gratis Entré(!)

På lördag står Daniel Gilbert med band på Debaser Medis och underhåller med spår från nya New African Sports, Soul Café Club No #1. En väldigt bra skiva som kryper på en sådär härligt.
Som förband spelar Love & Happiness som delar skivbolaget Bonjour Recordings med bl.a. Pats, Bye Bye Bicycle och Portrait Painter(s) som jag nämnt flitigt i bloggen.
Love & Happines har en ganska trevligt låt i A: Stockholm B: Göteborg så det kan vara värt att komma i tid.


19-03 / 20 år / Fri entré innan kl 22 därefter 100 kr

/K

1 kommentar:

Jocce sa...

Konserten från roskilde var ingen återförening iom att Graham saknades. För övrigt var den konserten en del av think tank-turnén. :)