2009-09-17

Framtiden - tips

Varje år när hösten nalkas blir konsert- och klubbschemat späckat i Stockholm, likaså detta år. Så ta fram pennan och kalendern så du inte missar något den närmaste tiden.

Nu har The Sound Of Arrows landat i Stockholm igen efter att rest runt i Europa för att spela in och avsluta sitt debutalbum som kommer att dyka upp någon gång våren '10. Nyheter från det och smällkarameller som Danger!, M.A.G.I.C. och nu senast Into The Clouds är att vänta nu på lördag 19/9.

Debaser Medis / 19-03 / 20år / 100kr

Überhemliga jj från skivbolaget Sincerely Yours gör sig till känna offentligt i Stockholm onsdagen 23/9 och är obligatorisk närvaro för att klättra på hipsterstegen.

Restaurang Landet / 20-00 / 60kr

Om [ingenting] gjort höstens hittills bästa svenskspråkiga album går priset för bästa engelskspråkiga album till Girls. Albumet spelas oavbrutet hemma och bör så göras i alla hushåll. Detta tänker jag inte missa nästa lördag den 26e.

Debaser Medis / 19-03 / 20år / 100kr

Återigen besöker Mani från The Stone Roses och Primal Scream anglofilkällaren Bangers 'n' Mash. Förvänta dig allt från hans egen katalog och några av hans forna vänner från Manchester, även detta nästa lördag den 26e.

Marie Laveau / 22-03 / 20år / 100kr

I dag blev det klart att Jamie T kommer till Stockholm, om han då har med sig sitt kompband får framtiden utvisa. Det som står säkert är att nya skivan Kings & Queens är suverän trots de höga förväntningar jag hade och att jag garanterat kommer att närvara.

Biljetter släpps i morgon på Eventim.se.

Debaser Slussen 26/10

/K

Inga kommentarer: